EVENTSTYLING

Als het gaat om tijdelijke transformatie van een ruimte, bedekt geen ander materiaal meer vierkante meters met zoveel flexibiliteit en diversiteit dan ballonnen.

Voor ieder thema en iedere sfeer is er een passende ballonnen creatie. Of het nu gaat om een totaal decoratie of een enkele eyecatcher wij staan voor je klaar om het beste uit de situatie te creëren.

Wij denken met je mee en gebruiken onze kennis om de ballon zo goed mogelijk in te zetten voor jouw evenement.

MARKETING

Gewoon is maar gewoon.

Wil jij jouw organisatie in de spotlight brengen? Wij helpen je graag! Een subtiele aankleding of een promotiestunt, groot of klein, de mogelijkheden zijn oneindig. Ballonnen zijn veel meer dan alleen een decoratiemiddel, het is ook een communicatiemiddel.

In deze tijd beland alles op Social Media, iets waar je als bedrijf goed op kan inspelen. Plant herinneringen en vereeuwig deze doordat mensen dit willen delen met de wereld.

PARTY FUN!

“Weet je nog, dat feest waar we waren. Dat was echt te gek!”

Iedereen is opzoek naar dat unieke element dat zijn feest of evenement uniek maakt, waardoor iedereen nog jaren napraat over dat moment. Wij helpen je graag met dat unieke element met onze ballonkostuums, de hype van nu!

Bekijk onze Party Animals! Een hoog knuffelgehalte, geweldige danspartner en gek op selfies.

Capturing the moment. Dat is waar iedereen deze tijd mee bezig is. De beste, leukste en origineelste foto’s en selfies. Dat wil je natuurlijk ook voor jouw evenement.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Kom in contact