ARTIVENTZ

Dit is Artiventz, een creatief bedrijf met een passie voor haar vak. Eventstyling door middel van ballonnen, voor iedere gelegenheid, feest en evenement bedenken wij iets unieks en passendst. Of het gaat om een totaal aankleding, eyecatcher of een interactieve beleving, wij staan voor je klaar.

Samen met jou kijken we wat de situatie is en wat je wilt bereiken. Niks is ons te gek.

ONTMOET DENISE

Het creatieve brein achter Artiventz is Denise van Dooren. In 2012 kwam ze voor het eerst in contact met de ballonindustrie. Ze werkte mee aan een groot project in Barcelona. Direct was ze verkocht aan de impact die ballonnen hebben op mensen. De vrolijkheid en instant happiness, iedereen had een glimlach op zijn gezicht. Met deze inspiratie is ze aan de slag gegaan met het ontwikkelen van Artiventz op 19 jarige leeftijd.

Nu is ze een wereldwijd actief als ballonartiest en -designer, werkt mee aan grootschalige kunstprojecten en geeft les mede ballon decorateurs. Haar missie, mensen verwonderen met haar ballonnenkunst, creatieve concepten ontwikkelen om evenementen en feesten memorabel te maken en inspireren en geïnspireerd worden.